top of page

Kedves Leendő Klubtagunk! 

 

Köszöntelek az OkosKaLand fejlesztőkuckó Klubjának kapujában! 

 

A Gold Csomaggal lehetőséged nyílik arra, hogy havidíj ellenében korlátlanul hozzáférj képességfejlesztő videóinkhoz, és a videókban használt ábrákhoz PDF formátumban! 

Ezek a videók körülbelül 45 perces képességfejlesztő foglakozásokat tartalmaznak, amelyek egy-egy mese, verses mese vagy monda köré épülnek. A történeteken keresztül a foglakozások elkalauzolnak a számok és betűk birodalmába.

A foglalkozásokon szerepet kap a motorium, orientációk, kognitív funkciók és nyelvi készségek fejlesztése.

Nagy hangsúlyt fektetünk az olvasásra, írásra, szövegértésre!

A számolási készség fejlesztésére külön videók is készültek, így akár Hófehérkével vagy az Angry Birds szereplőivel is gyakorolhatjátok a matematikai alapműveleteket.

 

A foglalkozásokhoz nincs szükség semmilyen különleges eszközre! Csak olyan dolgokat használok a fejlesztés alatt, ami minden háztartásban megtalálható vagy újrahasznosítok egy-egy dolgot, ami más esetben a kukában végezné.

 

A foglalkozások előnye, hogy nem szükséges a gyermek mellett ülnöd, ugyanis a videókon látható feladatokat akár önállóan is meg tudja csinálni, mondhatni „fogom a kezét”, mint a személyes jelenlét esetén!

 

Hogy milyen mesékkel várunk? Íme egy kis ízelítő a címekből: 

A kakas meg a színek 

Húsvéti mese 

A méhecske és a galamb 

Borsószem hercegkisasszony 

A Szél és a Nap 

 

​A mesékhez kapcsolódó foglalkozások elsősorban elsős és másodikos  gyerekek számára készültek, de akár a nagycsoportos óvodások fejlesztésére is használhatók!

 

A harmadikos és negyedikes gyerekek számára  már inkább mondák köré épülnek a foglalkozások. Ezeken a fejlesztő foglalkozásokon  már megjelenik a szófajok gyakorlása is.

Hogy milyen mondákkal várunk? Íme egy kis ízelítő:

Lehel kürtje

Zotmund

Korona és kard
Mátyás király okos felesége

A víz eredete
Szent Márton legendája

 

 

Mi a helyzet a matematikával?

Sok gyermek áll hadilábon a matematikával. Nekik külön videók készültek az alapműveletek gyakorlására. Könnyebben megy a barátkozás a számokkal és számolással, ha az például egy izgalmas űrutazás keretében történik, vagy ha Piroskát kísérhetjük el a nagymamához, és útközben "botlunk bele" a számokba.

Ezeket a videókat számkörönként csoportosítva találod majd meg!

 

 

És ez még nem minden!

 Ha a Gold Csomagot választod, akkor korlátlan hozzáférést kapsz az összes eddig megjelent videóhoz, és a megjelenő  új tartalmakhoz is!

Kéthetenként minimum 1 új videó  vagy online játék vagy nyomtatható társasjáték kerül a Klubba!

 

Mikor érdemes csatlakoznod a Klubhoz?

  • Ha nincs lehetőséged külön fejlesztő foglalkozásra hordani gyermeked, de szeretnéd otthon képességeit fejleszteni.

  • Ha jártok ugyan fejlesztő foglalkozásra, de szeretnéd még kiegészíteni ezt egy játékos foglalkozással.

  • Ha jártok ugyan fejlesztő foglalkozásra, de ott csak „feladatlapozás” történik, és ezt gyermeked nem élvezi.

  • Ha fejlesztő-, vagy gyógypedagógus vagy, és szeretnél időt nyerni az órákra való készüléssel úgy, hogy az ne menjen a minőség rovására. Hiszen a Gold Csomagban hozzáférsz a videókban használt képanyaghoz és a mesékhez, mondákhoz! Mindezt le is töltheted PDF formátumban. Így a saját órádra már kész anyagokkal készülhetsz!

  • Fejlesztő-, vagy gyógypedagógusként biztos Te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy úgy érezted elért az  „alkotói válság” és nincs ötleted a közelgő foglalkozásaid tematikájára. Mivel folyamatosan bővül a kínálat, így akár az egész tanévet könnyedén lefedheted az OkosKaLand-os ötletekkel, amiket szükség szerint tanítványaidra is tudsz „igazítani”.

 

 

A gold csomag havidíjas, tehát ha ezt választod, akkor minden hónapban meg kell újítanod a tagságod, csak így férhetsz hozzá hónapról hónapra az egyre bővülő videókínálathoz!

 

Tehát mind szülőként, mind pedagógusként érdemes csatlakoznod, mert fantasztikusan kedvező ajánlatokkal tömtük meg a Gold Csomagunkat!

 

Hogyan lehetsz klubtag? 

A Gold Csomag havi díja 6.990 Ft. 

 Így egy egyéni fejlesztő foglalkozás áráért hozzájutsz több, mint 60 fejlesztő foglalkozáshoz, a foglalkozásokhoz tartozó nyomtatható képanyaghoz, extra tartalomként online játékokhoz és nyomtatható társasjátékokhoz.

 

 

 

Engedélykérelmet az itt található jelentkezési lap visszaküldésével tudsz kezdeményezni:

 

 

 

Hogyan tudsz fizetni? 

A fizetési mód csak banki utalással lehetséges. A kiválasztott csomagárat elutalva kapsz engedélyt a belépéshez. Az utalás beérkezése után szinte azonnal, de legkésőbb 24 órán belül, a hét minden napján hozzáférsz a kiválasztott csomag oldalához, ami tartalmazza a foglalkozások videóit, a videókban használt ábrákat, és a meséket PDF formátumban, amit itt az oldalról le is tölthetsz. 

 

A befizetett összegről e-számla kerül kiállításra, amit e-mailben fogsz megkapni.

 

Az utaláshoz szükséges adatok a következők: 

Számlatulajdonos: Rigóné Plezsik Rita 

Számlavezető bank: Otp Bank Zrt. 

Bankszámlaszám: 11715007-20476652 

IBAN: HU0311715007-20476652-00000000

Közleményben a nevedet és a választott csomag megnevezését írd be. Pl.: gold csomag 

 

Köszönjük, hogy az OkosKaLand Klubot választottad! 

Jó tanulást kívánunk! 

okoskaland@gmail.com                       +36 20 417 1933

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page