top of page

OkosKaLand KLUB

Gondolom Te is megtapasztaltad, hogy milyen jó hatással volt gyermekedre/tanítványodra/osztályodra a történetek köré épített foglalkozás. És, hogy nem kell nagy varázslat ahhoz, hogy örömteli olvasásra, írásra bírjuk rá a gyerekeket. Te is képes vagy arra, hogy szuper foglalkozásokat szervezz, és a képességfejlesztést jó mókaként éld meg a gyermekkel együtt.

Számomra fontos, hogy minden gyermek élvezze a velem töltött időt, hogy szeressen olvasni, írni és feladványokat megfejteni. Ezért külön gyűjteményem van már versek, mesék, mondák köré épített foglalkozások anyagából.

anya.jpg

Gondolj bele, mi lett volna ha még előbb elkezdem a foglalkozásokat történetek köré építeni, és gyűjteménybe rendezni!

Korábban én is mindenféle kiadványt, könyvet, munkafüzetet megvettem, és azokból fénymásoltam az óráimra. Később rájöttem, hogy például kis kártyákat szívesebben vesz egy iskolás gyerek a kezébe, mint a fénymásolt lapot vagy munkafüzetet, hiszen olyanokkal találkozik a tanórán, a napköziben, és még házi feladatként is. Ezután már saját kártyajátékokat és nyomtatható játékokat készítettem. Ezekből talán már Te is kipróbáltál párat, hiszen a honlapomon nagyon sok ingyenesen letölthető anyag van. Óvodásoknak már korábban is mesék köré szőttem a feladatokat. Talán ismered is a Mesés iskolaváró munkafüzetet.

A covid időszakban jutottam el odáig, hogy a digitális térbe kényszerülve újragondoljam a foglalkozásokat. A gyerekek társaiktól elzárva, önálló tanulásra ítélve ültek a monitor előtt, és mindenféle élménytől el voltak zárva. Akkor találtam ki, hogy a történetek köré épített feladványokkal, rejtvényekkel szívesebben foglalkoznának, és így mindketten jól érezzük magunkat. Hihetetlen, milyen könnyen ment a gyerekek motiválása még monotiron keresztül is!

A legszuperebb az egészben, hogy amit az elmúlt néhány évben összeraktam, elkészítettem ezt most tálcán kínálom Neked az OkosKaLand KLUB-on keresztül. Nem kell többé azon törni a fejed, hogy hogyan motiváld a gyermeket egy kis fejlesztésre, gyakorlásra! Nem kell többé órákat készülnöd a foglalkozásaidra! Bármikor és bárhonnan hozzáférsz a KLUB képanyagaihoz és a komplett online fejlesztő foglalkozásokhoz is. A képanyag és a történetek pdf formátumban nyomtathatóak.

OkosKaLand a médiában

tv2-logo-e1473318736645.jpg
Lanchid_Radio.png
musicfm.jpg
fem3_logo_green_rgb.jpg

Kicsoda Rigó P. Rita?

Fejlesztő-differenciáló szakpedagógus, az OkosKaLand és az Okoskaland Webshop alapítója és tulajdonosa, 2 gyermek édesanyja.
Rita gyerekek százainak segített már a sikeres iskolakezdésben, képességeik fejlesztésében és a sikeres tanulási technikák elsajátításában.
Az OkosKaLand 2012 óta áll a gyerekek, családok szolgálatában képesség-fejlesztő játékaival, eszközeivel és szolgáltatásaival.
Saját fejlesztésű termékeit már bemutatta a TV2, FEM3 tévécsatorna, továbbá tanulástechnikai tanácsokkal rádióműsorokban is szerepelt.
Mottója:
Öröm a tanulásban, siker az iskolában!

 

001.jpg

Ha szülőként érezted már valaha, hogy:
- tehetetlen vagy szülőként, nem tudod motiválni kisgyermeked,
- nem tudsz gyermekednek segíteni, pedig érzed, hogy részképességei gyengébben működnek, figyelmét nehezen fókuszálja, gondjai vannak az olvasással, írással
- nincs lehetőséged fejlesztő foglalkozásra hordani gyermeked.
- jártok ugyan fejlesztésre, de a foglalkozásokon csak „feladatlapozás” történik, és ezt gyermeked nem élvezi.

Ha fejlesztő-, vagy gyógypedagógusként vagy tanítóként érezted már valaha, hogy:
- túl sok időd megy el a készülésre
- jó lenne feldobni néha az óráidat, de nincs ötleted:

 

AKKOR AZ OKOSKALAND KLUBBAN A HELYED!

Mit tartalmaz az OkosKaLand KLUB?

- Több, mint 50 videós fejlesztő foglalkozás, nyomtatható képanyaggal, mindez versek, mesék, mondák köré építve, az olvasás, írás és részképességek fejlesztésére.

- Több, mint 15 videós fejlesztő foglalkozás, nyomtatható képanyaggal, mindez versek, mesék, mondák köré építve, az olvasás, írás és részképességek fejlesztésére.

- Több, mint 15 extra tartalom, online képességfejlesztő játék olvasáshoz, íráshoz, számoláshoz és gondolkodáshoz.

- Nyomtatható társasjátékok, képességfejlesztő eszközök.

- A tartalmak feltöltése folyamatos! Kéthetente kerül fel új videós tartalom nyomtatható képanyaggal vagy online játék vagy nyomtatható társasjáték, fejlesztő eszköz.

Bónusz:
- Az 5 alkalmas Fejlesztés versekkel videói a kiegészítő videókkal együtt.

Miért van szüksége a gyerekeknek napjainkban egyre inkább fejlesztésre?

Ebben a felgyorsult világban sajnos igen kevés időt szánunk gyermekeink életében arra, hogy leüljünk velük játszani vagy hogy minőségi időt töltsünk együtt.
A felgyorsult világ a gyermeket is sürgeti, a mozgásfejlődést is felborítja. Kimaradnak fontos mozgáselemek, amelyek elengedhetetlenek a fejlődéshez. Egyre több gyermek ül az iskolapedban kialakulatlan dominancával, figyelemzavarral stb.
A szakszerű fejlesztés segítségével megkönnyítjük az iskolai tanulmányaikat és hozzásegítjük őket a sikeres élethez.
Több kutatásból kiderült, hogy az óvodások 72%-a fejlesztésre szorul. A gyermeked, tanítványod már az iksolapadban ül, de a fejlesztésre továbbra is szüksége van, ha sikeresen akarja venni az iskola támasztotta akadályokat. Ami a legszomorúbb, hogy ezekre a gyerekekre az oktatási rendszer nem volt és most sincs felkészülve. Hiába a sok elmélet, ha a gyakrolati útmutató nincs meg a szakemberek kezében.

Soha nincs késő!
Ha most csatlakozol, akkor még tehetsz gyermekedért!

Kinek NEM való az OkosKaLand KLUB? 

Őszinte leszek, nincs szüksége mindenkinek az OkosKaLand KLUB-ra!
1. Ha te teljesen elégedett vagy gyermeked képességeivel, tanulmányaival.

2. Ha remekül megy a közös tanulás.

3. Ha szerinted nem szükséges gyermeked képességeit fejleszteni, mert így is jól teljesít.

4.  Ha úgy gondolod, hogy könnyedén összeraksz te is élményalapú foglalkozásokat.

5.  Ha úgy gondolod, hogy nincs szükség “cifrázásra” a fejlesztésben, tanulásban, egyszerűen leültök és gyakoroltok.

6. Ha inkább előnyben részesíted az internetről letölthető feladatlapokat.

Heading 4

Maradtak még kérdéseid?
Írd meg őket, és személyesen válaszolok rájuk!
okoskaland@gmail.com
bottom of page