top of page

 

Elégedetlen vagy az oktatási rendszerrel? Félsz belevágni a „magántanulóságba”, mert nem tudnád tanítani a gyermeked vagy mert nem lenne közösségben? Keressük azokat a szülőtársakat, akik szeretnék, ha gyermeküknek lenne más lehetősége a tanulásra, közösségi létre, mint a hagyományos iskola. 

  •  Az OkosKaLand Tanodája figyelembe veszi a gyermek fejlettségi szintjét, érdeklődését, tanulási stílusát. Ahol nincs stressz, szorongás, megszégyenítés, fekete pontok és elégtelen osztályzatok. 

  • Elsősorban 5-8 osztályos gyermekek részére: Motiváló környezet. Otthonos körülmények közötti tanulás. Saját fejlődési ütemnek megfelelő tanulás, felzárkóztatás. Tanulási technikák elsajátítása. Önálló tanulás kialakítása. Kreativitás kibontakoztatása. Képességek fejlesztése. Vizsgákra való felkészítés. Heti rendszerességgel HEG – térning a figyelem, koncentráció fejlesztésére. (Neurofeedback jellegű tréning.) 

  • A tanulócsoport tervezett helyszíne: Bp. XV. kerület

  • Hozzájárulási költség: délelőtti mini suli (8-12.30): 50.000 Ft. Ha csak heti 1-2 napra szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, akkor annak díja: napi 5.000 Ft. 

Érdeklődés és csatlakozási szándék jelzése emailben: okoskaland@gmail.com

bottom of page