top of page

Honlapunkon a következő fizetési módok érhetők el:

Fizetés banki utalással

A szolgáltatás banki átutalással kiegyenlíthető, amelyhez a számlatulajdonosi adatok a kövezkezők:

Számlatulajdonos: Rigóné Plezsik Rita 
Bankszámlaszám: 11715007-20476652
Megjegyzés: A megrendelő neve és szolgáltatás megnevezése (Pl.: Kis Piroska Platina Klubtagság)

Online fizetés esetén (Barion)

A honlapunk a Barion megbízható és jól kezelhető rendszerét használja.
Mivel a fizetés a Barion titkosított oldalán történik, a vásárláshoz szükségesen megadott adatok végig biztonságban lesznek. A Barion a Magyar Nemzeti Bank szigorú felügyelete alatt működik, PCI DSS megfeleléssel, a kártyaadatokat pedig Norton/Symantec 256 bites SSL titkosítás védi.

 

A szolgáltató csupán a tranzakció sikerességéről kap tájékoztatást, a kártyaadatok semmilyen esetben nem jutnak el hozzánk.

A Barionnal történő fizetés két módja (asztali és mobil böngészőkben egyaránt):
- a Barion Smart Gateway fizetőfelületén, a kártyaadatok megadásával;
- Barion tárca tulajdonosok esetében a jelszó megadásával.

A Barionnal történő fizetés regisztrációt nem igényel, az első fizetésnél lehet regisztrálni, de ez opcionális. A regisztráció megkönnyítheti a későbbi fizetéseket, mivel nem kell többé beírni a kártyaadatokat nem csak az adott kereskedőnél, hanem egyetlen más Barion elfogadó helyen sem. Ha úgy dönt hogy regisztrál, érdemes letölteni a Barion applikációt is, amely rengeteg felhasználói élménnyel gazdagíthat. A Barionnal történő fizetés, a regisztráció és a Barion tárca használata is teljesen ingyenes.

A Barion fizetés lépései:

 • Válassza ki a kívánt oktatási anyagot!

 • Fizetéskor a Barion fizetési módot, majd az Általános szerződési feltételek elfogadása után a "Megrendelés" gombra kell kattintani!

 • Fizetés bankkártya adatok magadásával:

  • Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Electron vagy Amex bankkártyával, hitelkártyával. A fizetéshez a kártya adataira, valamint e-mail címre van szükség. A fizetéshez Barion regisztráció nem szükséges, de az ÁSZF-et el kell fogadni.

 • Fizetés Barion tárcával:

  • Fizetés eltárolt bankkártyával
   Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Electron vagy Amex bankkártyával, hitelkártyával, valamint érvényes Barion regisztrációval. A fizetéshez szükséges kártyaadatokat a Barion biztonságos szervere tárolja, a fizetéshez e-mail cím és jelszó szükséges. Egy Barion tárcában több bankkártya is lehet.

  • Fizetés előre feltöltött Barion egyenleggel.
   Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik érvényes Barion regisztrációval (és nem rendelkezi bankkártyával). A fizetéshez e-mail cím és jelszó szükséges. Az egyenleg úgynevezett elektronikus pénz, amely előre feltölthető készpénzbefizetéssel a Barion feltöltő pontokon, valamint átutalással bankszámláról (sürgős esetben bankkártyáról is).

barion-card-strip-intl__large.png
bottom of page